Toimitusehdot

Lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle aina viimeistään viikon sisällä tilauksestasi mikäli tuotteen omissa tiedoissa ei toisin mainita. Yleensä varastotuotteet lähtevät jo seuraavana arkipäivänä.

Tuotteet lähetetään postin tai kuriiripalvelun mukana suoraan antamaasi osoitteeseen eikä niitä tarvitse noutaa postista.

Anna tilauksesi mukana mahdollisimman tarkat tietosi sekä puhelinnumerosi jotta toimittaja voi sopia paketin tuomisesta kanssasi.

Yksityisasiakkaille käytössä vain verkkomaksut, ei laskutusta. (jos haluat näillekin kotiinkuljetuksen niin soittele ensin asiakaspalveluumme, aina voidaan sopia järjestelyistä)

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Powered By OpenCart
Dokumenttikamera.fi © 2019